Αντιφασιστική Διαδήλωση στις γειτονιές του κέντρου της Αθήνας

Αντιφασιστιική Διαδήλωση που καλείται από τον “Αντιφασιστικό Συντονισμό στην Πατησίων” το Σάββατο 6/4 στις 12 μ.μ. Η αφίσα της διαδήλωσης εδώ: Αντιφασιστική Διαδήλωση 6/4/2013

ΖΟΥΜΕ,ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ,ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ

 Προσπάθησαν να μας πείσουν ότι τις γειτονιές μας “βρωμίζουν” οι εξαθλιωμένοι (μετανάστες, οροθετικές εκδιδόμενες, ναρκομανείς, άστεγοι) κι όχι οι μαφίες, οι νταβατζήδες, οι μπάτσοι, δηλαδή το ελληνικό Κράτος και όλοι οι παρατρεχάμενοι του. Προσπάθησαν να μας πείσουν ότι για την υποτίμηση του μισθού και της εργασίας μας φταίνε οι μετανάστες και όχι τα αφεντικά, οι τράπεζες, το Κεφάλαιο. Προσπάθησαν να μας πείσουν ότι για την υποβάθμιση των σχολείων φταίνε οι μετανάστες κι όχι η σάπια παιδεία που μας προσφέρεται. Γι’αυτά και για χιλιάδες λόγους ακόμα:

ΝΤΟΠΙΟΙ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ

 

Γιατί τόσα χρόνια -και κυρίως τώρα, με την ευγενική υποστήριξη του Κράτους- δεν κάνουν τίποτα άλλο απ’το να “βρωμίζουν” τις γειτονιές και τα σχολεία με το ρατσιστικό τους δηλητήριο, να χτυπούν και να μαχαιρώνουν εξαθλιωμένους εργάτες των δρόμων της Αθήνας, να επιτίθενται σε απεργίες και εργατικούς αγώνες, να κυκλοφορούν χέρι-χέρι με μαφιόζους, νονούς της νύχτας και μπάτσους. Όσο καιρό πλασάρονταν ως αντισυστημικοί και δυναμικοί μαχητές των δρόμων βλέπαμε όλη τη σαπίλα που επικρατουσε στο βασίλειό τους και φροντίζαμε να λαμβάνουν τις απαντήσεις που τους αρμόζουν σε κάθε γειτονιά, σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε σχολή, σε κάθε σχολείο.

 Κι έτσι θα συνεχίσουμε να κάνουμε.

Να ενωθούμε με τους μετανάστες σε κοινούς αγώνες, για να υπερασπιστούμε τη ζωή μας και την αξιοπρέπειά μας ενάντια στο παρακρατικό δεξί χέρι των αφεντικών, ενάντια στον κοινωνικό κανιβαλισμό που προωθούν για να διαχωρίσουν την τάξη μας, και συνολικά ενάντια στον νέο ολοκληρωτισμό που προσπαθεί να μας επιβληθεί με μανία. Ραντεβού λοιπόν στην:

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ στις γειτονιές τους κεντρου της Αθήνας

(Σάββατο 6/4, 12 μ.μ. στο σταθμό ΗΣΑΠ Κάτω Πατήσια)

Smash Fascism

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.