Παύλος Φύσσας; Παρών!

Ανακοίνωση του Ελευθεριακού Σχήματος Σ.Ε.Μ.Φ.Ε για την δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα από φασίστα στο Κερατσίνι.

Η ανακοίνωση σε pdf εδώ: Παύλος Φύσσας;Παρών!

Επιμελητής νευροχειρουργικής Νίκαιας: «3 χρόνιαφωνάζαμε πως έκαναν πρόβα στα σώματα μεταναστών».

Το προχθεσινό απόγευμα της 17ης Σεπτέμβρη, σημαδεύτηκε από τη δολοφονία του Παύλου Φυσσά, από μαχαίρι φασίστα. Για όσους δεν γνωρίζουν το γεγονός ακριβώς ως είχε, δεν χρειάζεται να ειπωθούν λεπτομέρειες πέρα τ’ότι μία πολιτική διαφωνία με τη Χρυσή Αυγή υπήρξε ως αφορμή για το μαχαίρωμα στην καρδιά του Π.Φ.

Τα “λεβεντόπαδια” της Χρυσής Αυγής με περίσεια “αρετή, θάρρος και τόλμη” επιτέθηκαν 30 άτομα σε 5, ένας εκ των οποίων ήταν και ο Π.Φ, με τις ευχές των μπάτσων της ομάδας ΔΙΑΣ που παρακολουθούσαν απλά το γεγονός. Δεν μας κάνει εντύπωση μιάς και οι φασίστες ό,τι κάνουν γίνεται είτε με την ανοχή είτε με την υποστήριξη της αστυνομίας εδώ και χρόνια. Για όσους ακόμα δεν έχουν πεισθεί ας ανατρέξουν λίγο στα γεγονότα του 2008 στην Πανεπιστημίου, στις επιθέσεις στις καταλήψεις «Villa Amallias»και «Πατησίων 61 & Σκαραμαγκά» αλλά και στα πογκρόμ που στήνουν συχνά στις γειτονιές του κέντρου της Αθήνας.

Η αλήθεια είναι ότι εδώ και παραπάνω από τρία χρόνια προειδοποιούμε πως αυτά τα καθάρματα υπάρχουν για να δολοφονούν ως παρακρατικό σκυλί στα χέρια των εργοδοτών και του κάθε είδους κρατικού μηχανισμού. Επιτίθενται συνεχώς σε μετανάστες και σε αγωνιστές του εργατικού κινήματος. Είναι οι άνθρωποι που στοχοποιούν όποιον τολμά να αγωνίζεται ενάντια στην εκμετάλλευση και την κυριαρχία ανθρώπου από άνθρωπο, είναι οι άνθρωποι που δεν είναι ικανοί να δολοφονήσουν εν ψυχρώ όποιον διαφωνεί μαζί τους.

Για την ιστορία, ο εν λόγω φασίστας αποδείχτηκε καλοπληρωμένος μπράβος από τη Χρυσή Αυγή προκειμένου να επιδίδεται σε οργανωμένες επιθέσεις σε μετανάστες στις περιοχές της Νίκαιας, του Κορυδαλλού και του Κερατσινίου. Βέβαια, αυτό δεν μας κάνει και πολύ εντύπωση. Εδώ και πάρα πολλά χρόνια μέλη της Χρυσής Αυγής έχουν βρεθεί να είναι μπράβοι γνωστών μαφιόζων, εμπόρων ναρκωτικών, σωματεμπόρων και μαγαζατόρων της νύχτας.

Ο Παύλος Φυσσάς είναι παρών στους καθημερινούς αγώνες μας ενάντια στον εκφασιμό της κοινωνίας, ενάντια στον σύγχρονο ολοκληρωτισμό που μας επιβάλλεται μέρα με τη μέρα. Ήδη τη χθεσινή μέρα δόθηκε μία πρώτη απάντηση με μία μεγαλειώδη συγκέντρωση στην περιοχή του Κερατσινίου με χιλιάδες κόσμο να παρευρίσκεται διαδηλώνοντας στο σημείο της δολοφονίας και να στήνει οδομαχίες με τις δυνάμεις καταστολής σε κεντρικούς δρόμους και στενά της γειτονιάς αυτής. Κανέναν δεν κατάφεραν να φοβίσουν οι δεκάδες συλλήψεις και προσαγωγές της χθεσινής μέρας, παρά μόνο να δυναμώσουν το πείσμα για συνέχιση του αγώνα.

Όποιο χέρι απλώνεται σε αγωνιστές πρέπει να κόβεται.

Στο χώρο στον οποίο εργαζόμαστε, στη σχολή, στη γειτονιά μας και παντού να αρχίσουμε να στήνουμε τα δικά μας αναχώματα ενάντια στο κράτος και τους φασίστες του, ενάντια στους εργοδότες και τους φασίστες τους. Όσο οι “από κάτω” αυτού του κόσμου, δεν οργανώνουμε την αντίστασή μας τότε η ζωή μας θα υποτιμάται μέρα με τη μέρα, τόσα περισσότερα κεφάλια θα ανοίξουν από τα γκλομπ τνω μπάτσων, τόσα σώματα θα χαρακτούν από τα μαχαίρια των φασιστών.

ΝΑ ΜΗ ΣΥΝΗΘΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ

ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΜΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ

Logo_1

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.